NAŠI FILMOVI

 

 

12.10.2016. Svečana priredba povodom proslave 60 godina osnivanja OŠ „Žikica Jovanović Španac“, sada OŠ „Nadežda Petrović“. Interpretacijom pesme „Hej, haj brigade“ u izvođenju Popović Mihaila, Đorđević Petre i koreografiju odeljenja IV1 oživeli smo sećanja na odrastanje i izgradnju Novog Beograda.

 

Interpretacija kompozicije „Hej, haj brigade“ u izvođenju učenika odeljenja IV-1 (Mihailo Popović, Petra Đorđević) OŠ „Nadežda Petrović“ – Novi Beograd.

 

Multimedijalni rad III razreda inspirisan je raspisanim konkursom “Budi kao Tesla”. Učenici našeg razreda i osnovne škole “Nadežda Petrović” na originalan način hteli su da približe život i delo najvećeg naučnika svih vremena. Muzikom, stihom i osmehom hteli smo da pokažemo spremnost da budemo ambasadori njegovog stvaralaštva i korisnih dela. Nadamo se da će naši vršnjaci, profesori i sledbenici Teslinog dela podržati naš pristup prezentovanja genijalnosti koju je pokazao.

 

Učenici odeljenja III/1 predstavljali su OŠ „Nadežda Petrović“ u takmičenju „Kratke dramske forme“. U konkurenciji osnovnih škola Novog Beograda zauzeli su II mesto. Najbolja ženska uloga pripala je Mini Anđelić, najbolja muška uloga dodeljena je Pavlu Kvasnevskom.

POSETA KOMPANIJI „ZEPTER“ I STVARANJE EDUKATIVNOG FILMA „ZDRAV ŽIVOT UZ BEZBEDNO ODRASTANJE“ (3.3.2016.)
U susret „onlajn nedelji“ posetili smo Kompaniju „Zepter“ koja na originalan način uspeva da spoji lepo i korisno, zdrav život sa sajber i onlajn okruženjem.

Video zapisom sa Onlajn nedelje 2016. prikazali smo aktivnosti u našem odeljenju tokom onlajn nedelje.

 

  1. Prezentovali smo roditeljima, bakama, dekama, dragim prijateljima neke nove načine učenja i zabave, zanimljivosti, ali i praćenja urađenog preko našeg sajta. Pokušavamo na samo nama svojstven način da živimo naš „onlajn san“.
  2. Održana je prezentacija učeničkog glasnika odeljenja III1 . Učenici su upoznali sve učesnike prezentacije sa karakteristikama sajta, posebnostima i origimnalnim rešenjima u praćenju, učenju, ocenjicvanju, zabavi, al ii spremanju korisnika sajta za takmičenja.
  3. U vreme održavanja “onlajnnedelje” video zapis će biti postavljen na sajt i prosleđen odgovornim organizacijama.

Objavljeno na: www.skolskisajt.in.rs; www.osnovnaskola.rs;

 

„МОЋ ВОДЕ“ – ЕДУКАТИВАН ФИЛМ

„DELOVI BILJKE“ – INTERPRETACIJA UČENIKA II1 ODELJENJA

MALA NADEŽDA PETROVIĆ – MINA ANĐELIĆ

LJABAV, SREĆA NAJVEĆA!

PRIČA O SVETOM SAVI – GOVORI MINA ANĐELIĆ

BOLESNIK NA TRI SPRATA

HVALISAVCI

AQVA VIVA

DAN ŠKOLE

 

 

 

 

 

ПЕСМОМ И ИГРОМ ДО ЗНАЊА

%d bloggers like this: